Frost Gin, Økologisk, Øko Fl 50 | Nyborg

Frost Gin, Økologisk, Øko Fl 50 | Nyborg

Frost Gin, Økologisk, Øko Fl 50 | Nyborg

kr 299,00

Få en smag af vinter med Frost Gin - en økologisk dansk gin med 46% alkohol. Lad dig fortrylle af den iskolde luft og rimfrosten på bladene, mens du nyder denne unikke spiritus. Perfekt til at skabe stemning og hygge i de kolde måneder.

Frost Gin, Økologisk, Øko Fl 50 | Nyborg

Når tågen lægger sig på planterne og bliver til rimfrost i kolde måneder, gå så udenfor og ånd ind. Og mens den iskolde luft fylder dine lunger, iagttag da rimen på bladene og mærk, at du er i ét med naturen.

Frost Gin er en økologisk gin produceret i Danmark med en alkoholprocent på 46%. Den unikke kombination af nøje udvalgte botanicals giver denne gin en forfriskende smag, der minder om vinterens rene og skarpe luft.

Hver slurk af Frost Gin transporterer dig til et vinterlandskab fyldt med frostklare farver og knasende sne under fødderne. Den delikate balance mellem enebær, citrus og krydderi skaber en sensationel smagsoplevelse, der kan nydes både ren eller som base i cocktails.

Med Frost Gin kan du invitere naturens kræfter indenfor og lade dig inspirere af dens skønhed og ro. Lad dig fordybe i vinterens magi med hver dråbe af denne unikke økologiske gin fra Nyborg.

Frost Gin, Økologisk: Oplev Danmarks iskolde magi!

Få en smag af Danmark med Frost Gin, Økologisk, Øko Fl 50 | Nyborg. Tag et sug af den iskolde luft og oplev naturens magi i hvert sip. Din nye favoritgin venter på dig! Køb den nu!

Product SKU: 12759

Product Brand: NYBORG

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 299

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Barlife.dk

NYBORG

12759

N/A

65

1-3 hverdage

Relaterede produkter