Marques De Borba Vinhas Velhas White 2017 | João Portugal Ramos

Marques De Borba Vinhas Velhas White 2017 | João Portugal Ramos

Marques De Borba Vinhas Velhas White 2017 | João Portugal Ramos

kr 129,00

Klar til at imponere dine smagsløg? Marques De Borba Vinhas Velhas White 2017 er et blend af Arinto, Roupeiro, Antão Vaz og Alvarinho druer lagret i franske og ungarske egetræs fade. Mineraltoner og holdbarhed fra Arinto && Antão Vaz, syre og sprødhed fra Roupeiro. En hvidvin, der vil tage din smagsoplevelse til nye højder!

Marques De Borba Vinhas Velhas White 2017 | João Portugal Ramos er en skøn hvidvin fra Alentejo regionen i Portugal. Denne vin er lavet med en blanding af druesorterne Arinto, Roupeiro, Antão Vaz og Alvarinho, som hver især bidrager til vinens kompleksitet og karakter.

Vinen har lagret i 8 måneder på franske og ungarske egetræsfade, hvilket har givet den et subtilt strejf af vanilje og ristet eg. Arinto- og Antão Vaz-druerne bringer mineralitet og holdbarhed til vinen, mens Roupeiro tilføjer en behagelig syrlighed og sprødhed.

Dette er en vin med en fin balance mellem frugtighed, syre og fylde. Den har en flot strågul farve og duftende aromaer af citrusfrugter, hvide blomster og tropiske frugter. Smagen er kompleks med noter af lime, grapefrugt og fersken.

Marques De Borba Vinhas Velhas White 2017 er velegnet som aperitif eller til lette retter såsom salater, skaldyr eller fisk. Server den ved 8-10 grader for at fremhæve alle dens nuancer.

João Portugal Ramos er et anerkendt navn inden for portugisisk vinproduktion, og denne vin lever bestemt op til hans ry som mesterlig vinmager. Oplev kvaliteten af Alentejo terroir i hver slurk af Marques De Borba Vinhas Velhas White 2017.

Smagfuld Marques De Borba Vinhas Velhas White 2017 | João Portugal Ramos - Ren mineralitet & frisk syre

Få en smagsoplevelse ud over det sædvanlige med Marques De Borba Vinhas Velhas White 2017 | João Portugal Ramos. Nyd tonerne af mineraler og sprødhed fra Arinto, Antão Vaz og Roupeiro druerne. Lagret i franske og ungarske egetræs fade i 8 måneder. Bestil nu!

Product SKU: 635075

Product Brand: João Portugal Ramos

Produkt valuta: DKK

Produkt pris: 129

Pris Gælder til: 1970-01-01

Redaktørens bedømmelse:
4

Butik:

Brand:

Varenr.:

EAN:

Fragtpris:

Leveringstid:

Barlife.dk

João Portugal Ramos

635075

5604135001700

65

1-3 hverdage

Relaterede produkter