Velkommen til vores cocktailbutik og opskrifter

Whisky Sour

Cocktail opskrift

Antal drinksAngostura Aromatic Bitter
Isterninger
Æggehvide
Wild Turkey Kentucky Straight Bourbon Whiskey

Shake-It Mixer Sugar Cane
Friskpresset citronsaft
12 dråbe(r)3 cl5 cl2 cl3 cl

En perfekt balance mellem syrlighed, sødme, og den runde aroma fra bourbon.

Whiskey Sour er en drink med mere end 150 år på bagen, der især er blevet populær og trendy igen de sidste par år. Drinken er den perfekte sammensætning mellem syrlighed, sødme, og den runde aroma fra bourbon.

Whisky Sour

Alt du skal vide om den trendy cocktail

Tips til en god Whiskey sour

Nem og hurtig sukkersirup
Sukkersirup er noget der bruges i de fleste cocktails og drinks, da det er med til at give drinken noget sødme. Her er Whiskey Sour ingen undtagelse. Det oplagte valg til en nem og hurtig sukkersirup er den fra Shake-It Mixer Sugar Cane. Den er med til at bringe den naturlige sødme til din drink. Køb Shake-it Mixer Sugar Cane her.

Hvad er den bedste whiskey til Whiskey Sour?

Når du skal mikse den populære og trendy whiskey sour, så smager det bedst med en amerikansk bourbon. En whiskey på amerikansk hedder en bourbon. Et oplagt valg vil være en Wild Turkey Kentucky Straight Bourbon. Det er vigtigt du vælger en whiskey med høj kvalitet, da det vil have betydning for smagen af cocktailen. Whiskeyen skal være med til at give en lækkerhed og en rund smag til cocktailen.

Skal man bruge pasteuriserede æggehvider til Whiskey Sour?

Hvis du gerne vil have det flotte skum på toppen, skal du tilføje pasteuriserede æggehvider. Det diskuteres dog om en cocktail med æggehvider er en Whiskey Sour eller Bonston Sour. Du kan afprøve begge og se hvilken en af dem du bedst kan lide. Hvis du er veganer kan du bruge Aquafaba. Det er vand fra bælgplanter, såsom kikærter, er blevet kogt i.

Kan man lave Whiskey Sour vegansk?

Ja, det kan du godt. Du kan bruge Aquafaba. Det er kogt vand fra bælgplanter, såsom kikærter.

Previous post

Bramble

NEXT post

Margarita

Written by

preben

Item added to cart.
0 items - $0.00